Språkvask og korrektur

Godt språk er viktig for helhetsinntrykket, enten det er i bloggartikler, e-poster, tilbud til kunder eller på nettsider.

Overbevis med godt språk og riktig ordvalg

For å overbevise kunder må du snakke et språk de forstår, og de må forstå det raskt. Du må unngå skrivefeil og dårlig grammatikk. Som regel finnes det mange tilbydere av et produkt eller en tjeneste, og kunden velger de som overbeviser.

Unngå bruk av stammepråk og kompliserte ord

Som spesialist innen ditt fagområde, kan det være utfordrende å bli forstått av de du vil nå. Og det er ikke så rart. Du har gjerne mange år bak deg innenfor bransjen, og da utvikler man lett et “stammespråk”.

Stammespråk fungerer bra i kommunikasjon med kollegaer og bransjefolk. Men det fungerer ikke like bra med mennesker utenfra, som kan være en viktig del av målgruppen din.

Det kan være lett å tenke at kompliserte ord gir inntrykk av kompetanse. I realiteten fører det ofte til at folk ikke forstår deg, og at de forlater siden din.

Luk vekk fyllord

I en travel hverdag, hvor vi blir eksponert for tusenvis av budskap, kjemper innholdet ditt om oppmerksomhet. Du må derfor fatte deg i korthet, og si mye med få ord. Unngå fyllord. De gjør ikke setningene dine bedre, og tar opp verdifull plass.

Verdens beste produkt eller tjeneste blir fort oppfattet som useriøst hvis omtalen inneholder fyllord, skrivefeil og dårlig grammatikk. Det har du ikke råd til.

Når trenger du språkvask og korrektur?

 • Nettsideinnhold
 • Nyhetsbrev 
 • Pressemeldinger 
 • check
  Rapporter
 • check
  E-poster og brev til kunder 
 • check
  Tilbud 

Hvorfor velge oss? 

Rettskrivning og grammatikk er vårt fagfelt. Som utenforstående, ser vi det du skriver med nye øyne, og kan gi deg råd til hva du bør si og hvordan.

Med oss på laget unngår du tungt språk og skjemmende språkfeil. Da kan du konsentrere deg om det du kan best, og være trygg på at du fremstår på en profesjonell og overbevisende måte.

Bestill språkvask og korrektur! 

Ring oss på 93 20 14 00, send e-post til kontakt@contxt.no, eller fyll ut skjemaet under.

© 2018 Contxt AS

>