Om oss - Contxt.no

VÅR FILOSOFI

For å bli sett, hørt og lyttet til, må oppmerksomheten rettes mot de man ønsker å kommunisere med. Du skal ikke prate for mye om deg selv, men heller fokusere på de du snakker til.

Det gjør du ved å lage innhold som viser hvordan produkter og tjenester hjelper kundene med å oppnå mål og løse problemer. Da blir du oppfattet som en troverdig og relevant leverandør.

UTGANGSPUNKTET

Vi etablerte Contxt fordi vi ser at det er et økende behov for kvalitetsinnhold. De som lager best innhold har et konkurransefortrinn. Målet vårt er å levere eksklusivt innhold av høy kvalitet, og skape målbare resultater i samarbeid med våre kunder.

DOKUMENTASJON

Når du satser på innhold, er det viktig å dokumentere effekten satsingen har. Vi tilbyr derfor å analysere effekten innholdet har på konvertering og salg. Vårt ønske er å arbeide effektivt mot de samme målsetningen som våre oppdragsgivere.

MENNESKENE

Contxt ledelse består av Sturla Lang, med bakgrunn fra salg og digital kommunikasjon, og Finn Røsland, med bakgrunn fra TV-teksting. I tillegg har vi dedikerte skribenter med høy språkkompetanse og blikk for detaljer.

Redaktør

Finn Røsland


Epost: finn@contxt.no

Telefon: 40073166

Markedssjef

Sturla Lang


Epost: sturla@contxt.no

Telefon: 93201400

>